HTML

Műkereskedelem és művészet

Segítünk eligazodni a galériák világában. Műkereskedelem, műgyűjtés haladóknak. Ki kicsoda és mennyiért. Klasszikus modern vagy kortárs? Honnan? Kitől?

Online olvasók

Oldalmegtekintés

Friss topikok

Címkék

Web, fiatalok és a képzőművészet

creo 2009.12.05. 13:18

A kortárs képzőművészet műalkotásait figyelve, az embernek óhatatlanul eszébe jut az internet és a webdesign hatása. Ma már nemcsak a fiatalok töltik életük nagy részét az internetet böngészve. Van aki szégyelli, de van aki bevallja. Érdekes photoshoppos versenyre hívta fel a figyelmet a colouryourdiscrict.blog.hu .

Kedvenc klasszikus festményedbe kellett esztétikusan belevandálkodni. Én ilyet először Banksy-nél láttam. Remélem, hogy rajztanárok is olvassák ezt a bejegyzést és jó ötletnek tartják majd, hogy ezzel a játékkal, humorral felkelthetik a fiatalok figyelmét a képzőművészetre. 

http://colouryourdistrict.blog.hu/2009/12/04/vandal_klasszik



Jacques-Luis David festményére egy alkotás




















 

Vermeer festményére szabadon


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manet Olympiája kicsit másképp

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Whistler képe átköltve

 

 

Címkék: banksy vermeer david manet whistler rajzoktatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://akvarell.blog.hu/api/trackback/id/tr971575729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása