HTML

Műkereskedelem és művészet

Segítünk eligazodni a galériák világában. Műkereskedelem, műgyűjtés haladóknak. Ki kicsoda és mennyiért. Klasszikus modern vagy kortárs? Honnan? Kitől?

Online olvasók

Oldalmegtekintés

Friss topikok

Címkék

Budapest Art Fair 2010

creo 2010.11.22. 09:36

Budapest Art Fair 2010

Műcsarnok
 

2010. November 25- 28-ig 

A világ legnagyobb művészeti központjainak – Berlin, Párizs, London, New York, Basel - művészeti vásárai mellett Budapesten pezseg a művészeti élet. Ekkor várja látogatóit, szakavatott gyűjtőket és a művészet iránt érdeklődő laikusokat egyaránt a Budapest Art Fair, a Műcsarnokban.

Legismertebb vásárok, a maastrichti vásár, az Art Basel, a New York-i Armory Show, a berlini Art Forum, Isztambulban a Biennálé, a londoni Frieze Art fair és a párizsi FIAC mellett évek óta Budapest is része ennek a vérkeringésnek, azért is, mert a hazai galériák sikerrel szerepelnek e nagy presztízsű vásárokon is. A Budapest Art Fair vezetői tizenhét év Antik Enteriőr vásárszervezési gyakorlattal, immár ötödik éve hogy Budapestet is felrajzolták világ művészeti vásárainak térképére, s ma már a nemzetközileg is jegyzett hazai eseményen - a honi galériák mellett - jeles európai kiállítótermek is képviseltetik magukat.

Budapest Art Fair 2010

A Budapest Art Fair idén a művészettörténet egyik legdinamikusabb, legizgalmasabb korszakát bemutató modern illetve kortárs képzőművészeti alkotásokat vonultatja fel számos kiegészítő programmal övezve. Itt lesz az 1920-30-as évek orosz fotográfiai termésének legjava: Alexander Rodchenko és kortársainak nyolcvan, eredeti negatívokról, készített nagyítását a Műcsarnok egy önálló termében rendezett kiállítás mutatja majd be. Az anyagot folyamatos filmvetítés egészíti ki Rodchenko portréjával.

A szakmai események mellett kreatív gyermekfoglalkozások, tárlatvezetések gyarapítják az amúgy is gazdag programot.

www.budapestartfair.hu

 ( forrás: cseppek.hu )

Címkék: műkereskedelem art fair

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://akvarell.blog.hu/api/trackback/id/tr402464822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása